item16

Etusivu

Yritys

Tuotteet

Referenssit

Suunnittelupalvelut

Yhteystiedot

Muotoilijaurani alussa suunnittelin koruja. Vimmaisella intensiteetillä rikoin perinteen rajoja, käytin harkiten materiaaleja, joita sattumalta löysin – ja joissa oli jo valmiina mitä taivaallisempia väriyhdistelmiä. Hiljalleen värit siirtyivät maalauksiin ja reliefeihin. Niiden puupintaan tulivat myös maaalatut kuviot ja kaiverretut muodot. Lopulta valmistui pelkistettyjä puuvateja ja -rasioita. Värit peittivät osittain esineiden pintaa ja sattumanvaraiset kuviot muuttuivat harkitummiksi. Elettiin 1990-luvun alkua ja olin valmis esittelemään Studio Halonen -kokoelman klassikon, DECORA -kulhomalliston.”

item6
item22

Studio Halonen on vuonna 1995 perustettu muotoilualan yritys. Yritys tuottaa kotimaisia designpuutuotteita, joiden suunnittelusta vastaa yrityksen omistaja muotoilija Annamaija Halonen.

Tunnustuksena designin laadusta, ekologisuudesta ja kestävän kehityksen mukaisesta arvomaailmasta niin muotoilun kuin myös tuotannon osalta, yritys nimettiin vuoden 2006 valtakunnalliseksi Taito -käsityöyritykseksi ja Annamaija Halonen vuoden 2006 Taito -käsityöyrittäjäksi.

Yritys tarjoaa myös muotoilupalveluita ja graafista sunnittelua yrityksille ja yhteisöille.

item13

Alkutaipaleen uteliaisuus ja luovuus eivät ole kadonneet. Yhtä herkästi innostun, kokeilen ja etsin uutta. Ja rakastan värejä – kaikkia värejä!”

Annamaija Halonen

item3a

PÄÄVALIKKO

TUOTTEET

EKSTRAT

Etusivu

Kulhot

PALAPALA korumallisto

Yritys

Leikkuulaudat

Tuotteet

Tarjottimet

Referenssit

Morttelit ja pikkukulhot

Suunnittelupalvelut

Kynttilänalustat

Yhteystiedot

Seinäkellot

Mittarit

Kynätelineet

item3a

Copyright Studio Halonen Oy 2012

item3a
item15 item14 item12 item11 item10 item9 item8 item3